Info fra bestyrelsen

Lidt blandet info fra bestyrelsen/formanden.

Skydeaktivitet: Ved gennemgang af vores mødeaktivitet kan jeg se at der er mange der ikke overholder deres skydeaktivitet som pistolskytte, der er i dag et krav om at man deltager mindst 6 gange om året, og nu hvor Coronaen har forladt os og vi har fået en pistolbane er der ingen undskyldning for ikke at møde op, efter sommerferien kommer der en personlig rykker til dem der ikke har været på banen, møder man ikke op vil man modtage en SKV5 forvarsel og derefter en SKV5 og et krav om at man afvikler sine håndvåben. Vi er en skytteforening, ikke en samler forening.

Aktiviteter resten af året: Vi afholder NHS træf i weekenden 17-18/6, Per fra DK-Arms kommer forbi med godteposen fyldt 🙂 meld jer til, vi trænger til at sparke mere liv i foreningen.

  • Lørdag den 19/8 er der sommerskydning på banen i Års med en lidt alternativ skydning og grillpølser m.m.
  • Lørdag den 30/9 er der klubmesterskab på Svanfolk Skydebane.
  • Lørdag den 18/11 er der juleafslutning i Aars hvor vi afslutter med gløgg og æbleskiver og en lille sjov skydning.  

Der arbejdes stadigvæk på en skydedag i Ulfborg på de lange afstande, mere om tilgår lige så snart vi ved noget.

Indendørs skydning: da aktiviteten er faldende i sommerhalvåret holde vi med at skyde onsdag og lørdag fra den 1/6, mandag er banen åben fra 18:30 til 21:00 så der skulle være god mulighed for alle, da der oftest er god plads på banen har jeg givet lov til at man tager sine børn med også selvom de ikke er gamle nok til at blive medlem, så har du et barn der vil prøve at skyde så tøv ikke med at tage ham eller hende med 🙂